top of page

Stemningsbetoning og funktions-bestemme Gejst Studio's kontor

Gejst Studio ønskede sig nye funktioner i deres kontorer og generel stemningsbetoning af deres lokaler. Sammen med Linda Strandby varetog vi hele opgaven, fra designudvikling til endeligt produktdesign. Projektet i sin helhed består af en række projekter hvilket bl.a. er kaffebar, fleksibelt rum, lampedesigns, break-out rum, projektrum, arbejdsnicher, m.fl.

Alle projektdele er designet med et fokus på at skabe en god atmosfære omkring de ansattes arbejdsdag. Derfor er der også skabt enkeltpersons arbejdsstationer samt gruppeområder som de ansatte kan rykke ud i grundet lyst, opgaveløsning eller behov. Således søges at skabe fleksibilitet på kontorerne. Hvilket var et af Gejst Studio's helt store ønsker.

kaffebar
kaffebar

press to zoom
lampedesign
lampedesign

press to zoom
køkken
køkken

press to zoom
kaffebar
kaffebar

press to zoom

Break-out lokalet er et vigtig rum for Gejst's personale. Her har de mulighed for at slænge sig i sofaerne og spille bord-tennis, når de lige trænger til at have 5 min fra computeren. Dette rum bruges samtidig til mødelokale og eventrum. Derfor er det vigtigt for Gejst at rummet er justerbart, så det kan indstilles til de forskellige typer brug af rummet. 

I videoen til venstre ses hvor-dan Break-out lokalet hurtigt indstilles til et mødelokale. 

bottom of page